Сервиз

СЕРВИЗ

Основна дейност на фирмата е извънгаранционен ремонт и поддръжка на компютри (стационарни и преносими). Вече 15 години решаваме хардуерни и софтуерни проблеми на компютърна техника от различни производители. Подхождаме индивидуално към всеки проблем, търсим най-ефективния и ценово най-разумен начин за отстраняването му.

Разполагаме с необходимото сервизно оборудване, отличен екип специалисти и не на последно място – знания, умения и богат професионален опит.
Сервизните услуги извършваме във възможно най-кратки срокове.

Не предлагаме услугата „ремонт по домовете”, защото няма как да пренесем в дома на клиента сервизна апаратура, всевъзможни резервни части, а и консултацията с колегите по време на ремонта става невъзможна. Затова препоръчваме посещение в сервиза на Марк Систем, когато имате нужда от професионален и акуратно извършен ремонт на компютърна техника.
Ценим високо доверието, което ни гласуват клиентите, оставяйки скъпо струващата си техника в нашия сервиз, както и безценната си информация, записана в компютрите им. За изграждането на това доверие работим постоянно и ще продължим да го правим, защото то е основната причина да останем на пазара толкова години и да бъдем все по-предпочитан компютърен сервиз. Имаме щастието да работим в една интересна и динамична област, както и да се възползваме от свободата и гъвкавостта на малката фирма за решаване на специфични казуси.